Zacke: ”Löpande kontakt med Guif om att återvända”

Mattias Zachrisson, senast i Eskilstuna Guif 2013. Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån.

Mattias Zachrisson är hemma i Eskilstuna och sköter sin rehabträning, då har Ekuriren passat på att intervjua landslagsstjärnan om framtiden.
– Jag har löpande kontakt med Guif om att återvända, säger ”Zacke”.

Det spelas inga matcher i Bundesliga och säsongen är uppskjuten till 16 maj. Mattias Zachrisson hade ändå inte kunnat spela med sin skada, men siktar så klart på att vara tillbaka till nästa säsong. Kontraktet med Füchse Berlin sträcker sig till 2022, men det är inte omöjligt med en comeback i Guif innan dess.

– Läget är ju helt klart ovisst just nu, både inom idrotten och runt om i världen. Så vi får se vad som händer. Men jag kan bekräfta att jag har löpande kontakt med Guif om att återvända. Det som står klart är att det blir spel i antingen Berlin eller Eskilstuna, sedan vilket år det blir kan jag inte säga, säger Zachrisson till Ekuriren.

Mattias Zachrisson har flera gånger genom åren visat sitt stora hjärta för klubben – så även i dessa tuffa ekonomiska tider för Eskilstunaklubben. Guif gick ut med en swishkampanj där de tio personer som skänkte störst belopp belönas med ett årskort.

– Jag swishade direkt. Det är självklart för mig att ställa upp och stötta Guif. Jag swishade 5000 kronor och jag tror att jag är topp tio på ”swish-listan” i dagsläget så det ser ut som om jag får mig ett årskort, säger Zacke och skrattar.

LÄNK: Zacke: ”Jag swishade till Guif direkt”