Ystads IF:s försvarsstjärna kan tvingas lägga av – väntar på läkarnas dom

Herman Hugosson drog för tredje gången i karriären axeln ur led i slutet av juli månad. Nu svävar karriären i fara för den viktiga försvarsbjässen i Ystads IF. 

Handbollskanalen rapporterade redan förra veckan om Herman Hugossons skada, som enligt honom själv uppkom helt oprovocerat på en träning med laget i slutet av juli månad. Det var tredje gången på ett och ett halvt år som försvararen drog sin axel ur led.

Den upprepade problematiken med liknande skador gör att Herman Hugosson nu fruktar för sin fortsatta karriär. Han har nyligen skrivit ett nytt kontrakt till 2019, men om det vill sig riktigt illa kan det bli svårt att fortsätta karriären på grund av axeln.

– Min inställning är såklart att kämpa vidare. Men jag måste lyssna på läkarna. Och jag vet, att varje gången man får en sådan här skada desto sämre är det, säger Herman Hugosson till Expressen.

Det första steget är en magnetröntgen, som linjespelaren nu väntar att få en tid till.

– Då får läkarna säga sin åsikt. Jag vet inte hur allvarligt det är. Men jag vet, att efter tredje gången kan jag få ett besked som inte är positivt. Tyvärr.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here