Wilthorn klar – OV Helsinborgs trupp spikad

Jonatan Wilthorn. Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN

Under dagen presenterade OV Helsingborg sin sista spelare inför nästa säsong. Det är Jonatan Wilthorn som har förlängt med klubben, vilket de meddelar via sin hemsida.

Jonatan Wilthorn har spelat sju säsonger i den gröna tröjan. Han kom till OV Helsingborg från Lugi efter för lite speltid bakom Nemanja Milosevic och Jakob Wickman Modigh.

Kontraktsförläningen har dragit ut lite på tiden i och med den rådande Covid-19-pandemin, men nu står det klart att det blir en fortsättning för Wilthorn i OV Helsingborg, vilket klubben meddelar via sin hemsida. Avtalet sträcker sig över kommande säsong och därmed går Wilthorn in på sin åttonde säsong i den gröna tröjan.

– OV är kvar i Handbollsligan och vi har starka nytillskott. Nu kommer jag personligen att höja ribban och satsa mot högre placeringar, säger han till klubbens hemsida.

I och med Jonatan Wilthorns påskrift meddelar Dennis Pettersson i OV Helsingborgs sportgrupp att truppen inför nästa säsong nu är klar.

– Truppen är nu klar och vi har satt samman ett lag som vi menar har alla förutsättningar att ta ytterligare steg uppåt kommande säsong, säger Dennis Pettersson till OV Helsingborgs hemsida.