Viktor Hallén klar för IFK Kristianstad

Viktor Hallén. Foto: Viktor Ljungström, www.viktorljungstrom.se

IFK Kristianstad har gjort klart med vänsterkanten Viktor Hallén, närmast från HK Drott Halmstad.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Trotjänaren Johan Jepson har valt att efter säsongen avsluta sin karriär i IFK Kristianstad. Nu står det klart att hans ersättare blir den unge och lovande Viktor Hallén. Hallén kommer att dela kantsysslan med Jerry Tollbring vilket får ses som Elitserien bästa och förmodligen mest intressanta kantpar.

– Det känns bra att komma till IFK Kristianstad. Det är en intressant klubb och det känns rätt för mig i min karriär att ta detta kliv. Man har känt vilket otroligt tryck det är i arenan när man spelat bortamatch i Kristianstad förut, ska bli fantastiskt att få ha stödet med sig nu, säger Viktor Hallén till IFK Kristianstads hemsida.

Viktor är säker i avsluten och duktig i offensiven. För att vara kantspelare är 22-åringen fysiskt stor och stark och trots sin storlek är han en snabb spelare som är vass i kontringsspelet.

Hallén kom till Drott som 17-åring och har haft en fin utveckling i Halmstadsklubben. Säsongen 2015/16 har Viktor gjort 114 mål i Elitserien.

– Viktor har haft en fin utveckling i Drott och många klubbar har varit intresserade. Nu får han ta upp kampen med Jerry Tollbring på vänstersex och bara det ska bli spännande. Vi tror mycket på Viktor som vi även kan använda som spets i offensiva försvarsvarianter. Vi är mycket nöjda med att Viktor valde oss för sin fortsatta karriär, säger Jesper Larsson till IFK Kristianstads hemsida.

Viktor Hallén
Ålder: 22 år
Längd: 189 cm
Vikt: 85 kg
Hand: Höger
Position: Vänstersexa
Födelseort: Stockholm
Moderdubb: Sannadals SK

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here