Trots flermålsledning – inga poäng till Ricoh HK

På grund av en helt horribel andra halvlek tappade Ricoh HK på sin ledning och alla poäng i fredagens möte hemma mot Redbergslids IK.

Fredagen bjöd på ett intressant möte i Solnahallen, där hemmalaget Ricoh HK med gott självförtroende tog sig an gästande Redbergslids IK. Det var hemmalaget som såg till att rivstarta matchen och redan i den första halvleken tryckte laget in hela 16 bollar och kunde därigenom gå till pausvilan med en tre bollar stor ledning.

I den andra halvleken följde dock en genomklappning och hemmalaget mäktade bara med totalt sex mål på 30 minuter. Föga förvånande gav det Redbergslids IK chansen att vända på steken. Till slut kunde laget vinna en märklig match med 25-22.