Träningsstart för ensam Pettersson i Hammarby

Hammarbys Gunnar Pettersson jublar med Johan Nilsson (h). Foto: Andreas Sandström, Bildbyrån

På andra sidan helgen tränar Hammarbys elitlag tillsammans igen med seriepremiären i Handbollsligan i sikte. Klubbens hemsida har pratat med Gunnar Pettersson inför återstarten.

ANNONS

Två Pettersson i Bajen-tröjan blir en kommande säsong. När Gunnar möter Nisse igen på handbollsplanen finns brorsan i HK Malmö.
– Det känns så klart tråkigt eftersom vi tidigare alltid spelat tillsammans, men jag tror det kommer att gå bra. Det kommer kanske kännas lite märkligt innan matchen när vi möts, men samtidigt har vi mötts hur många gånger som helst på träning så det kommer nog släppa när vi väl spelar, säger Gunnar Pettersson och fokuserar på Hammarbys eget upplägg med ett nytt program för fys och kost.

– Jag tycker det har varit väldigt inspirerande. Tuffa träningsprogram från Claes (Hellgren) och hjälp med kosten och mätningar av Tony (Fagerdahl) gör att det känns utvecklande!

Återstår halvannan månad med tuff träning som ska göra Hammarby slagfärdigt, den 7 september smäller det mot IFK Skövde.
– Det preliminära spelschemat släpptes ju nyligen och det verkar som vi börjar hemma, så jag ser fram emot att äntligen få spela match igen i ett fullsatt Eriksdal med mäktig stämning, säger Pettersson till klubbens hemsida.

LÄNK: Gunnar Pettersson: ”Målet är att alltid bli bättre”

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here