Tisdagens TV-tablå: Handbollsligan och SEHA

Foto: Krister Andersson/Bildbyrån.

En sparsmakad afton väntar för tisdagen, men, det är inte helt tomt på bordet. I Handbollsligan bjuder Varberg hem Redbergslid för att försöka ta sina första poäng. Och i SEHA-Liga ska Sävehofs CL-motståndare Rabotnik försöka lura av Meshkov Brest på tre pinnar.

I Handbollsligan är det dags för näst sista matchen av omgång 7. Där är det Varberg och Redbergslid som står för underhållning. RIK inledde säsongen med två segrar men har sett haft det tungt. Tre förluster och ett kryss är facit på sista fyra för göteborgarna.

På tal om tungt så har det gått oerhört tungt för nykomlingarna Varberg. Sex matcher har blivit sex förluster och det skulle smaka väldigt gott med en seger för de gröna snart. Kanske kan man ta den ikväll när formsvackande Redbergslid hälsar på.

Den andra matchen som sänds ikväll för oss svenskar att se på är SEHA-Liga. Sävehofs Champions League-motståndare Eurofarm Rabotnik från Nordmakedonien slåss för andraplatsen i grupp B. Ikväll åker de till Vitryssland för att möta Meshkov Brest som har haft en tung inledningen på turneringen.

Handbollsligan:
19:00 HK Varberg – Redbergslids IK, C More

SEHA-Liga:
17:15 Meshkov Brest – Eurofarm Rabotnik, EHFTV