Svalt audition-intresse för att bli Ystad IF:s maskot, Gripen

Bilden är lånad från Ystad IF:s hemsida. http://www.yif.se/news/4945509/Ar-du-var-nya-Gripen--VALKOMMEN-TILL-AUDITION?firstRef

Just när YIF och juryn skulle packa ihop, dök en enda sökande upp. ”Jag är besviken. Vi får ordna en ny audition”, säger Jesper Lindgren i Ystads IF till Ystads Allehanda.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

På plan går börjar det gå bättre för YIF som har jagat sig upp på en slutspelsplats, men i jakten efter Gripen går det trögare. Gripen ska med sin kungakrona och sitt humör flaxa upp stämningen i Ystad men i värsta fall kommer publiken att få hitta peppen själva i fortsättningen på hemmamatcherna.

När YIF på lördagen hade ordnat en audition i Ystad Arena var intresset minst sagt svalt. En enda sökande dök upp alldeles i slutet, skriver Ystads Allehanda.

– Vill man ha uppmärksamhet och gillar att spexa och showa är det är det perfekta jobbet. Jag är förvånad att inte fler kom. Men vi ger oss inte – vi ska hitta Gripen, säger Jesper Lindgren i YIF:s handbollsstyrelse.

Detta kanske griper tag i just dig där hemma framför datorn? Håll då falk… gripögonen, öppna inför nästa audition på Ystad IF:s Facebooksida:
https://www.facebook.com/ystads.if/posts/1421127404575460

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here