Sonesten vill brottas med Berggren på linjen

Simon Sonesten, Eskilstuna Guif. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRN / COP115

Ikväll åker Eskilstuna Guif till Ystad för bortamatch mot IFK Ystad. Bortalagets Simon Sonesten, tidigare niometersspelare men numera linjespelare, kommer då att ställas mot IFK Ystads nyförvärv och tilltänkta mittsexa, Emil Berggren. I en intervju med Handbollsligan.se berättar Sonesten om sina känslor inför matchen.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Det blir en tuff match. Både Önnered och IFK Ystad har gjort det bra som nykomlingar hittills. Jag kan inte komma ihåg en nykomling som haft ett så bra lag på papperet som IFK Ystad. De har (Marcus) Cleverly i målet, (Henrik) Knudsen framåt och (Fredrik) Petersen som varit med länge. Jag ser även fram emot att brottas med Emil Berggren på linjen, säger Sonesten till Handbollsligan.se.

Guif har gått igenom såväl upp som en sol som ner som en pannkaka så här långt och ställs nu mot en stark nykomling. För Simon Sonesten har det varit mycket nytt eftersom han skolats om till mittsexa.

– Till en början är det roligt att spela på en ny position. Jag har fått mer förtroende och att få en större roll i laget är något jag hela tiden har eftersträvat. Spelmässigt känner jag att jag gör framsteg varje vecka. Men det är ganska mycket nytt, säger Sonesten till Handbollsligan.se.

Kvällens match har avkast 19:00 och sänds på C More.

LÄNK: SIMON SONESTEN: ”SKA TA REVANSCH PÅ OSS SJÄLVA”

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here