Sebastian Karlsson fortsätter i Sävehof

Sebastian Karlsson. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån.

Sebastian Karlsson sätter sällan en fot fel. Att han gör det i IK Sävehof är lika självklart – under det senaste knappa decenniet och i två år till via ett förlängt kontrakt, rapporterar klubben på sin hemsida.

Karlsson har sitt revir på högerkanten, ett revir som överlevt flytten över Gamla Kronvägen från Partillebohallen till Partille Arena. Dessutom är 26-åringen en respekterad gestalt som lagkapten i gulsvart.

– Att få spela för en klubb som Sävehof och alla de förutsättningar som finns i klubben och arenan i kombination med tränarteamet Micke och Linus ger mig utveckling både som spelare och person. Dessutom är det en stor ära att få bära lagkaptensbindeln. Allt detta gör att jag ser fram emot minst två säsonger till säger Karlsson till klubbens hemsida.

Han har två SM-guld på meritlistan. Den internationella karriären spänner hela vägen från två mål i den gyllene Challenge Cup-finalen 2014 till lika stor utdelning senast, då Sävehof tämjde franska Pauc i bortahall.

Fortsättning följer för kantspringaren i mästarlaget.

–Sebbe är en vinnarskalle, en bra kapten, en spelare som fostrats hos oss men framför allt en bra förebild, säger tränaren Michael Apelgren till klubbsajten.

Länk: SEBASTIAN KARLSSON FÖRLÄNGER MED TVÅ ÅR