Sävehof kan fullborda vändningen

Viktor Ottosson. Foto: Viktor Ljungström

Seger ikväll borta mot Redbergslid och Sävehof har lyckats med det ingen trodde var möjligt – att vända underläge med 2-0 till avancemang till semifinal. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Redbergslid började ju med att vinna de två första matcherna tämligen enkelt och då såg det onekligen ut som att man var ett betydligt bättre lag än Sävehof.

I den tredje matchen hemma i Lisebergshallen hade Redbergslid dessutom en stor ledning med mindre än tio minuter kvar och alla hade nog räknat hem semifinalplatsen då. Utom Sävehof som började spela bättre och som på ett mirakulöst sett lyckades vända till seger.

Det följde man upp med att vara helt överlägset i den senaste matchen och kvittera till 2-2. Därför står vi nu inför en femte och avgörande match som ser ut att bli hur spännande som helst.

Avgörande blir säkerligen målvaktsspelet. Vem har dagen? Unge Tobias Thulin eller rutinerade Per Sandström?
Kan Viktor Ottosson fortsätta att vara lika effektiv som han varit så här långt? Vänstersexan har bara missat ett skott i hela matchserien.

För Redbergslid handlar det om att gå tillbaka till grunderna och göra det man gjort hela säsongen. Sävehof vill säkert behålla det flow man är i just nu och då blir starten på matchen så klart viktig.

Matchen startar 19.10 och sänds på C More.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here