RYKTE: Binai Aziz tvärvänder – fortsätter karriären i Haslum

Binai Aziz. Foto: Avdo Bilkanovic, Bildbyrån

I våras annonserade Binai Aziz att sista säsongen var kommen och att han i sommar ställer skorna på hyllan. Nu kan det komma att bli en tvärvändning då Aziz ryktas ha ritat på för norska Haslum HK.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Binai Aziz har varit en stabil stöttespelare i HK Malmö med sin rutin och mångfaldhet på planen. Kontraktet med skåneklubben har dock löpt ut och tidigare våras meddelades att karriären var slut för 33-åringen. Nu kan den dock få en nystart.

Enligt uppgifter till Handbollskanalen kan nämligen Aziz vara på väg till norska ligan. Det handlar om Haslum HK från Bærum strax väster om Oslo. Klubben har haft en del fina framgångar under 2000-talet och varit grogrund för spelare som Sander Sagosen, Erlend Mamelund, Kent Robin Tönnesen och Thomas Kristensen.

Aziz-spåret har också stärkts sedan klubben under eftermiddagen gick ut med en grumlig ledtråd på ett nyförvärv. Kan det vara 33-årige Aziz tro?

Binai Aziz har ett mycket fint rykte i Norge efter fem fina säsonger i Bodö HK. Innan dess lirade han för moderklubben i Lindesberg.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here