Robert Månsson får mer att göra i Malmö

Robert Månsson, HK Malmö. Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN

Robert Månsson fördjupar sina sysslor i HK Malmö. Den tidigare niometaren blir sportchef för damlaget som ser fram emot spel i division 1 till hösten. Allt enligt klubbens hemsida som meddelar organisationsförändringen.

Månsson var elitspelare med goda egenskaper i Malmös lagbygge fram till förra våren. Skador satte stopp för livet på planen men 28-åringen var långtifrån klar hos klubben.

Engagemanget tog form som som sportchef bland de äldre ungdomslagen och nu får även HK Malmös damerna dra nytta av Månssons ledarenergi.

– När jag fick frågan från föreningen så fanns det ingenting att tveka på. Jag känner dessutom många utav spelarna sen tidigare och det är verkligen en spännande trupp som jag tror kan nå väldigt väldigt långt, säger han till klubbens hemsida.

Susanne Persson, damansvarig i Malmö, tar ut riktningen med Månsson vid rodret.

– Det är en naturlig rekrytering eftersom Robert redan har sportchefansvaret för föreningens äldre ungdomar och han är därigenom redan involverad i damlaget pga att vi har en så ung trupp. På detta vis får vi en ännu tydligare koppling mellan ungdomslagen och seniorlaget, säger hon till hemsidan.

Länk: Robert Månsson ny Sportchef Dam