Helt jämnt mellan Redbergslid och IFK Kristianstad

Tobias Thulin och Jonathan Carlsbogård, Redbergslid. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Det var jämnt, tajt och spännande när Redbergslid tog emot IFK Kristianstad i ännu ett toppmöte i Handbollsligan. Matchen slutade 23–23 efter att inget av lagen lyckats göra mål under matchens sista två minuter och 45 sekunder.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Redbergslid fortsätter att gå starkt i toppen av Handbollsligan och lyckades på söndagseftermiddagen ta en poäng av klara seriesegraren IFK Kristianstad.

Matchen var jämn från start till slut och lagen bytte ledning med varandra flera gånger. Ställningen i paus var 12–12 efter att Daniel Wester kvitterat med fem sekunder kvar. Inte en enda gång under den andra halvleken hade något av lagen ledningen med mer än ett mål, det säger en hel del om hur tajt det var.

Philip Henningsson gav bortalaget ledningen med 23–22 när klockan stod på 56:32, en ledning som hemmalagets Jonathan Carlsbogård kvitterade efter 57:14. Efter det lyckades alltså inget av lagen göra mål. IFK tog timeout med en minut och sex sekunder kvar men slarvade bort anfallet. Istället fick Redbergslid chansen och tog en TO när 15 sekunder kvar. Wester fick läget men missade och matchen slutade 23–23.

Jonathan Carlsbogård (åtta) och Valter Chrintz (åtta) blev målbäst i båda lagen.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here