Petersen i målform när HK Malmö vann stort

Fredrik Petersen och Oscar Jensen. Foto: Lars-Erik Nilsson

Fredrik Petersen hade en trevlig match när HK Malmö hemmabesegrade Hammarby med 31–25. Det blev totalt tio mål från vänstersexan, som var nöjd med sin och lagets insats.

– Det var en skön kväll tycker jag. Vi kunde vunnit större men vi har tre matcher den här veckan så vi är nöjda med segern, sa Petersen till C More.

HK Malmö tog kommandot direkt i matchen och hade framförallt ett bättre försvarsspel i den första halvleken vilket ledde till flera enkla mål på kontring.

I den andra halvleken hade Hammarby en bra period då man närmade sig hemmalaget, men HK Malmö bet ifrån och vann till slut tämligen komfortabelt.

– Det är kul när jag får lite mer bollar, det har varit ett problem under säsongen. Kul att kunna bidra lite mer, sa Petersen.

HK Malmö – Hammarby 31 – 25 (16-10)