OV Helsingborg stärker ungdomsverksamheten

Linus Nileskog. Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån.

OV Helsingborg vill öka konkurrenskraften ner i åldrarna. Förenlngens herrjuniorer har nyss fått in ett par bekanta ledare – Christoffer Hall och Linus Nileskog har gott om erfarenhet i den gröna tröjan att dela med sig av.

Nyheten kom ut tidigare i veckan genom klubbens hemsida. Förutom att tränarduon kommit på plats har målvakten Marcus Jönsson anslutit från H43 Lund.

– Det känns riktigt kul att vara tillbaka i klubben och jag ser fram emot att få vara delaktig i arbetet med att utveckla våra juniorer. Att ta steget från junior- till seniorspelare ställer krav på både handbollskunskaper och att ha en riktigt välutvecklad fysik; här hoppas jag kunna bidra med kunskap och ”jävlaranamma” i deras utveckling, säger Christoffer Hall till hemsidan.

Hall och Nileskog arbetar framöver på nära håll med Toni Johansson som styr elitlaget och David Löfstedt med huvudansvar för U-laget. På juniorsidan ökar kunnandet också ökat på planen när Jönsson, som synts i U-landslaget och Skånelaget, finns i truppen.

– Jag spelar handboll för det är en sport jag trivs med och har valt att gå till OV Helsingborg för att få en ny utmaning och möjlighet att utvecklas mer och bli en bättre handbollsspelare, säger han till klubbens hemsida.