Officiellt: Wremer slutar efter säsongen

Rasmus Wremer. Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån.

Det finns ingen som har spelat så många matcher för IFK Skövde som Rasmus Wremer. Men efter årets säsong blir det inte fler. Wremer meddelar via klubbens hemsida att han lägger ner elitsatsningen efter slutspelet.

– Nu har jag tillsammans med föreningen kommit fram till att det är dags för ett avslut. Under det senaste året har jag hittat en väg som jag tror på för framtiden, säger 38-åringen till hemsidan.

Wremer har varit en av Handbollsligans bästa kantspelare under många år och varit med och tagit IFK Skövde till inhemska framgångar. IFK Skövdes sportchef Ulf Nyström säger så här om att klubben tvingas klara sig utan Wremer kommande säsong.

– Han har under väldigt lång tid varit en föreningens stora ambassadörer, såväl på som utanför spelplanen. Det kommer säkerligen att märkas. Efter det att han tog steget från IFK Mullsjö som ett ungt yrväder har han med stor ambition och vilja visat en enorm hängivenhet till handbollen i allmänhet och IFK Skövde Handboll i synnerhet.

Vad ska då Rasmus Wremer syssla med framöver? Kantliraren har startat ett eget företag inom trädgårdstjänst och utemiljö. Men innan det blir fullt fokus på det är det ett annat slutspelsträd med IFK Skövde som gäller.

LÄNK: Rasmus laddar för slutet på karriären