Officiellt: Linus Olsson klar för OV Helsingborg

Linus Olsson. Foto: Christoffer Borg Mattisson

Häromdagen berättade OV Helsingborg att klubben värvat Emil Andersson från Eskilstuna Guif. Nu presenteras nästa nyförvärv – målvakten Linus Olsson har skrivit på ett 1+1-kontrakt.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Mitt mål har alltid varit att komma så långt som möjligt med min handboll och att bli en allt mer komplett målvakt. En av milstolparna i min utveckling är att etablera mig i Handbollsligan. Jag ser mycket fram emot att göra detta tillsammans med OV Helsingborg, säger Linus Olsson i ett pressmeddelande.

24-åringen har tidigare representerat Åhus Handboll, IFK Kristianstad, Amo och IFK Ystad. Nu kommer Olsson att konkurrera med Mikael Andersson och Emil Arthursson om målvaktspositionen.

– Linus passar utmärkt i vårt lagbygge han är ung, välskolad och träningsvillig. Han har en väl utvecklad målvaktsteknik och har haft en hög räddningsprocent de senaste säsongerna. I OV Helsingborg kommer Linus att få möjlighet att ta ännu ett steg i sin utveckling och med honom som tillskott i truppen förstärks våra möjligheter ytterligare att etablera oss i Handbollsligan, säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr, i pressmeddelandet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here