Officiellt: Leo Larsson tillbaka i IFK Kristianstad

Leo Larsson, IFK Kristianstad. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN

Det har ryktats om det ett tag – nu är det officiellt. IFK Kristianstad meddelar på sin hemsida att Leo Larsson gör comeback. Dessutom har Anton Halén skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.

– Jag ser verkligen fram emot att få komma tillbaka. Det har varit och är en stor abstinens att vara utan Kristianstadspubliken. När frågan kom var det omöjligt för mig att tacka nej, även om det sätter prov på att få ihop livspusslet. Jag hoppas att jag kan bidra till laget under tiden då Espen kommer att vara borta och att jag redan på tisdag kan bidra så att vi tar två poäng mot Tatran Presov, säger Leo Larsson till hemsidan.

När Espen Christensen skadade sig blev det målvaktskris i IFK Kristianstad. En kris de nu har löst med att hämta in Leo Larsson från pensionärslivet. Klubbens sportchef Jesper Larsson är naturligtvis nöjd över att få in en ersättare av den kalibern.

– Redan förra vintern när Leo bestämde sig för att sluta lovade han att vara standby om det hände något. Nu är han mitt uppe i familjebusinessen och vi är väldigt tacksamma att han ställer upp. Inget ont om Rene men vi behöver lite rutin och det har Leo i massor, säger han.

Dessutom har alltså Anton Halén förlängt sitt kontrakt med klubben i ytterligare tre säsonger.

– Både jag och familjen trivs jättebra här i Kristianstad. Jag är väldigt glad att jag får vara kvar och utvecklas ytterligare i denna klubb, säger Halén till hemsidan.

LÄNK: Halén förlänger och Leo gör comeback