Officiellt: Daniel Wigö tillbaka i Guif

Daniel Wigö, Guif. Foto: Pelle Börjesson / BILDBYRÅN

Pavle Karacic har ådragit sig en knäskada och Guif agerar snabbt med att hämta in Daniel Wigö som ersättare. Högersexan gör därmed comeback på handbollsplanen. 

– Att komma tillbaka till Guifs A-lag känns bra. Kul att snöra på sig handbollskorna igen, de har legat på hyllan under en period – men nu kör vi! Det som fick mig att ta beslutet att komma tillbaka var att jag blev tillfrågad att göra en tillfällig comeback. Det ska bli skönt att bli en del av ett lag igen, med allt vad det innebär, säger Daniel Wigö till Guifs hemsida.

Senast Wigö syntes i Guif-tröjan var 2017, då efter att han spenderat fyra säsonger i klubbens A-lag. Ny klubbadress blev HK Eskil, där han alltså spelade fram till i våras. Nu är högersexan tillbaka i rött.

– Daniel har erfarenhet från spel hos oss sedan tidigare och han är igenkänd av många i dagens trupp. Vi tror att han snabbt kommer att kunna smälta in i gruppen och stötta både på och utanför planen. Daniel är en snabb och målfarlig spelare som kan bidra med erfarenhet och rutin både i anfall och försvar. Kontraktslängden är satt till sista december, därefter kommer vi att tillsammans utvärdera denna tid. Vem vet, Vi kanske får se mer av Daniel de kommande åren, säger Robert Österhall, herransvarig i Eskilstuna Guif.

LÄNK: Daniel Wigö gör comeback