Nya kontrakt för Hellberg och Nilsson i Bajen

Anton Hellberg. Foto: Claus Meyer

Hammarby Handboll meddelar att både målvakten Anton Hellberg och trotjänaren Johan ”Slaktarn” Nilsson stannar i klubben. Båda spelarna har skrivit på ettårskontrakt, skriver klubbenhemsidan.

ANNONS

Vi börjar med den sista utposten. Anton Hallberg, 25, och Robin Hallberg, 28, har delat på målvaktssysslan i Hammarby de senaste två säsongerna. Tidigare i år meddelade dock Robin Hallberg att han bestämt sig för att varva ner och lämna Bajen. Det kommer att lasta över ett större ansvar till Anton nästa säsong – som han nu skrivit kontrakt till.

– Jag vill verkligen ge Robin kredd för ett bra samarbete som har varit en bidragande faktor till min personliga utveckling. För egen del blir det spännande att ta mer ansvar nu när Robin har tackat för sig, säger Anton Hellberg på klubbens hemsida.

En annan som är van vid ansvar i Hammarby är Johan Nilsson, 25. Kantspelaren kom till klubben som junior 2009 och har sedan efterföljande säsong spelat i A-laget. Även Nilsson blir kvar i Hammarby nästa säsong, nu som en av de rutinerade rävarna i truppen.

– Jag vill så klart att vi ska slutspel nästa säsong, det vore fantastiskt att få spela i slutspel i Jerkahallen igen. Personligen så vill jag bidra med så mycket jag kan med den rutin jag nu sitter på. Vi är ju en klick som varit i klubben länge och spelat många säsonger i Handbollsligan. Det är kul om jag kan vara med och bidra med den erfarenhet som jag har samlat på mig genom åren, säger Nilsson på hemsidan.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here