Ny skada för Martin Dolk – operation väntar

Martin Dolk, Hammarby IF HF. Foto: Bildbyrån

Martin Dolk har haft stora och återkommande problem med sitt ena skenben och har nu skadat samma ben igen. Vänstersexan kommer att genomgå operation och är borta från träning i sex till åtta veckor, det skriver Hammarby på klubbens hemsida.

ANNONS

Martin Dolk förlängde nyligen sitt kontrakt med Hammarby med ytterligare en säsong, men vänstersexan har fått en tuff start på säsongen redan innan den har börjat. Det var på fredagens träning som olyckan var framme och Dolk skadade sitt skenben igen.

– Träningen kändes bättre än på flera år. Sedan gjorde jag ett vanligt upphopp utan kroppskontakt – och poof sa det bara. Det är samma ben som jag har haft problem med tidigare, denna gång gick allt av, säger Martin Dolk till hemsidan.

Dolk kommer att opereras under måndagen och börjar redan se fram emot att återvända till handbollsplanen.

– Det här är ännu ett nytt gupp på vägen för mig bara, men jag har samma mål som jag tidigare berättade när jag blev klar för ytterligare en säsong. Vi ska till slutspel och jag vill vara med. Ni ser mig med all säkerhet på banan snart igen, säger Martin Dolk till hemsidan.

I Martin Dolks frånvaro lyfter Hammarby upp talangen Ludvig Lindeberg från de egna leden.

LÄNK: Martin Dolk skadad på träning – operation väntar

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

1 kommentar

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here