Ny fystränare till IFK Skövde – Anton Claesson ansluter från Guif

Anton Claesson.Foto: Marcus Dahl, IFK Skövde.

IFK Skövde HK meddelar genom sin hemsida att klubben gjort klart med en ny fystränare inför den kommande säsongen. Det är Anton Claesson, som tidigare haft samma position i Eskilstuna Guif, som nu kommer att ansluta till klubben.

Anton Claesson, som själv har fina meriter på listan som aktiv handbollsspelare tidigare i livet, har varit fystränare för Eskilstuna Guif i tio års tid. Under den senaste säsongen har han utöver detta också varit fysansvarig för Montenegros herrlandslag. Inför den kommande säsongen väntar alltså en ny klubb och nya spelare för Claesson, som kommer att ansluta till IFK Skövde HK.

– Jag har mycket positiva känslor både när det gäller ledare, spelare och hela organisationen. Känner också att samarbetet med IFK:s medicinska team kommer att bli väldigt bra, säger Anton själv till klubbens hemsida. 

Enligt IFK Skövdes hemsida ska Claesson redan nu vara i full gång med tester och övningar med truppen inför sommaruppehållet. Varje spelare ska sedan få ett individuellt anpassat sommarprogram att hålla sig till för att komma väl förberedda i slutet av juli.

Länk: Anton Claesson ny fystränare i IFK Skövde HK