Nemanja Milosevic tar över Lugi

Nemanja Milosevic. Foto: Lugi

Marc Uhd valde att lämna jobbet som huvudtränare för Lugi efter säsongen. Nu är ersättaren klar – Nemanja Milosevic. 

– Det känns jättespännande att bli huvudansvarig för a-laget, säger Milosevic till klubben

Efter två säsonger som huvudtränare i Lugi, valde Marc Uhd att lämna sitt uppdrag. Ersättaren blir den tidigare assisterande tränaren Nemanja Milosevic. Milosevic har varit assisterande tränare i fem säsonger, och har dessutom en spelarbakgrund i klubben.

– Detta är något som jag väntat och förberett mig på under tiden jag varit assisterande tränare till Tomas Axnér och Marc Uhd. Det här blir en bra utmaning för mig, säger den nya huvudtränaren till klubbens hemsida.

Lugis sportchef, Kenneth Andersson, berättar att Milosevic har gått flera utbildningar den senaste tiden, för att vara redo inför kommande utmaning.

– Nemanja är väldigt omtyckt i spelargruppen och är verkligen redo för att ta detta. Nemanjas styrkor är att han är väldigt duktig taktiskt och har ett fint öga för detaljer, säger Kenneth Andersson, sportchef i Lugi.

– Just nu känner jag att vi har ett lag med bra spelare och en bred trupp. Det blir en spännande säsong där det är dags för många spelare som varit med i två-tre säsonger att visa mer stabilitet, avslutar Milosevic.

Kontraktet sträcker sig över kommande säsong, och startar 1 juni.