Markus Olsson dödar drömmen – det blir inget IFK Kristianstad

Markus Olsson. Foto: Skjern Håndbold

Markus Olsson meddelade i veckan att han inte fortsätter i danska Skjern nästa säsong. Nu kan den som drömde om en återkomst till IFK Kristianstad dock sluta drömma. Vänsternian bekräftar att en sådan flytt inte är aktuell.

ANNONS

Handbollskanalen rapporterade under gårdagen, onsdag, att Markus Olsson bestämt sig för att lämna sin danska klubb Skjern när hans nuvarande kontrakt går ut till sommaren. För den som drömde om en återkomst i Sverige och i IFK Kristianstad kommer här dock ett negativt besked. Det blir inte Handbollsligan som nästa anhalt för vänsternian.

27-åringen har nämligen intressenter runt om i Europa och bekräftar själv i en intervju med Kristianstadsbladet att han har ambitionen att prova sina vingar på sydligare breddgrader.

– Det blir det inte. Jag ska inte hem till Sverige och IFK, så mycket kan jag säga, säger Markus Olsson till Kristianstadsbladet.

– Jag har något på gång, men exakt vad kan jag tyvärr inte avslöja i dagsläget, med respekt mot de inblandade klubbarna.

Den här säsongen har Markus Olsson återigen varit tongivande för sitt Skjern och rimligtvis bör det finnas intresse från väldigt bra klubbar och ligor. Markus Olsson ligger också nära att vara aktuell för det svenska landslaget, men faller på den hårda konkurrensen som finns på hans position vänsternio.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here