Lucas Pellas bäst av ligans vänstersexor

Lucas Pellas. Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån.

En sista utmärkelse innan Frankrikeflytten. Lucas Pellas lysande spelår gav eko också när det gällde att vara allra bäst på vänsterflanken.

– Det finns jättemånga duktiga vänstersexor i Handbollsligan så det känns kul att bli framröstad, säger han till handbollsligan.se.

För högre status och mer twittersurr portionerar Handbolllsligan ut spelarna i all star-laget. En om dagen presenteras i stjärntruppen med start hos Lugiliraren.

Pellas, som fanns med i månadens lag hela fyra gånger, hade ingen riktig utmanare, Önnered HK:s Anton Schultze och Adam Tumba i IF Hallby stannade på ströprocent medan landslagsspelaren nådde storfina 93,1 procent.

Utdelningen räknat i mål imponerar minst lika mycket – 179 fullträffar på 30 matcher.

Samtidigt befinner sig 24-åringen i den märkliga övergångsfasen med abrupt säsongslut i Lugi och en annalkande proffsresa till Montpellier.

– Jag vet inte riktigt vad som väntar mig. Det lär bli en annan typ av press när man ska utmana Europatoppen. Det kommer vara annorlunda. Jag kommer sakna alla vänner och familj. Tyvärr fick inte min tid i Lugi det mest optimala slutet. Jag hade velat spela en sista hemmamatch och slutspelet med Lugi. Det känns konstigt att det är slut i mitten av mars. Det hade jag inte riktigt förberett mig för, säger han till handbollsligan.se.

Länk: ALL STAR TEAM – VÄNSTERSEX: LUCAS PELLAS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here