Live: Karlskrona i fin form inför Kristianstadbesök (19:00)

Robert Andersson kan snart få in en ny högersexa i HIF-truppen. Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån.

Om torsdagens enda match i Handbollsligan följer onsdagsströmmen kommer HIF Karlskrona skrälla mot IFK Kristianstad. Hemmalaget hoppas hellre på den fina formen än att slumpen spiller över mellan dygnen.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Det är ett laddat lag som tar emot den svenska mästaren. Av de sex senaste matcherna har Karlskrona vunnit fem – och det är inte bara triumfer mot närliggande lag i tabellen. Även den nuvarande trean Malmö och aktuella serieledaren Lugi har fallit.

Kapabla nyförvärv som målvakten Uros Tomic och skytten Tomas Reznicek har kommit till rätta i Karlskrona som mönstrar ett samspelt lag med uppoffrande spel.

Till och med något för Kristianstad att bita i?

– De och övriga lag tar oss nog på mer allvar nu. De är medvetna om att det inte bara är att åka hit och vinna, säger Robert Andersson till klubbens hemsida.

Tränaren har bara varit med om det senaste av Kristianstads tolv raka i inbördes möten. Gästerna har samtidigt med sig en mindre smickrande bortarad till torsdagsmatchen.

– Kristianstad har ju några bortaförluster på sistone också, så det vill säkert bevisa att de kan bättre – har bättre tempo och go. Men vi har våra grejer att jobba vidare med och tänker ge dem en match, fortsätter Andersson till hemsidan.

Torsdag 19.00 HIF Karlskrona–IFK Kristianstad
Matchen sänds direkt i C More.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here