Linus Bergh kvar i målet för Hammarby

Linus Bergh. Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån.

Linus Bergh kom med potential från Täby HBK till Hammarby sommaren 2019. Bajen har ökat keeperns närvaro med alerta räddningar – ett nytt kontrakt är signerat för de kommande två säsongerna, skriver klubben på sin hemsida.

– Jag trivs väldigt bra så det känns helt rätt. Miljön i Bajen med spelare, ledare och allt runtomkring är den mest optimala för att jag ska kunna utvecklas ännu mer som spelare. Framförallt med vår målvaktstränare Martin (Norrbom), samt Hayder (Al-khafadji) och Alex (Holnberg) kan jag bolla med och lära mig nya saker och utöka min verktygslåda, säger Bergh till klubbsajten.

Bergh följde Hammarby på hissen uppåt och kom igång i Handbollsligan säsongen som gick. Oavsett har 21-åroingen saker kvar att uträtta när tabellsjuan blickar framåt.

– Vi har kommit långt som lag och visat vad vi kan prestera. Jag är säker på att vi kommer utvecklas ännu mer till nästa säsong. För egen del har jag utvecklat ett bättre lugn under matcherna. Sedan har jag testat mycket nya saker under säsongen och känner att jag utvidgat mina handbollskunskaper efter vad som passar mig, säger han till Hammarbys hemsida.

Länk: Bergh skriver kontrakt över två säsonger