Lagergren förlänger med IFK Kristianstad

Albin Lagergren i IFK Kristianstad.

Den 23-årige högernian Albin Lagergren har förlängt sitt kontrakt med IFK Kristianstad fram till 2018.

Albin Lagergren förlänger sitt kontrakt med IFK Kristianstad till 2018, det meddelar idag klubben på sin hemsida. Klubben genom Mats Samuelsson kommenterar:

”Vi är väldigt nöjda med Albins utveckling det senaste året, vi fick hit en ung lovande spelare från Varberg och Allsvenskan, och vi tycker att Albin fortsätter att utvecklas för varje år.”

Lagergren har tagit kliv efter kliv och i år imponerat både i Elitserien och Champions League. Han säger själv till IFK:s hemsida:

”Jag trivs väldigt bra i Kristianstad och jag ser fram emot ytterligare två säsonger i IFK. Det är inspirerande att spela i en toppklubb i Elitserien och dessutom så är Champions League spelet väldigt utvecklande och lärorikt, jag är nöjd och glad över att ha förlängt med IFK ytterligare två år.”

Lagergren är född 1992 och fostrad i HK Varberg. Han flyttade sommaren 2011 till Redbergslids IK men tiden i Göteborg blev inte som tänkt och sejouren blev 1-årig. Han återvände till HK Varberg och spel i Allsvenskan.

Där blev det fullträff och han öste in mål från sin högernioposition. IFK Kristianstad nappade och sommaren 2013 flyttade han till Skåne.