Kvick skadad – Pecikoza kan ersätta

Mirsad Pecikoza. Foto: Viktor Ljungström

HK Malmös Mattias Kvick är skadad och det är fortfarande osäkert när mittsexan kan spela igen. Lösningen på mittsex för HK Malmö kan bli en comeback från klubblegendaren Mirsad Pecikoza, det skriver Skånesport.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Jag vet inte om det går, men Mirsad finns ju kvar i klubben i en tränarroll. Vi får se. Jag sa till Mirsad att någon klubb kommer garanterat att ringa till dig. Det hade ju varit rätt kul om det blev vi. Men bäst är givetvis om MR-undersökningen säger att vi snabbt på nytt kan räkna med Mattias Kvick. Om vi ska gå hela vägen hade det givetvis underlättat om vi fick fler valmöjligheter på linjen, säger HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson till Skånesport.

HK Malmö tog igår ledningen med 1–0 i matcher mot Sävehof och hoppas få tillbaka Kvick inom kort. Under måndagen genomfördes en magnetröntgen på mittsexan.

– Senast på onsdag ska resultatet av hans MR vara färdiganalyserat. Vi håller tummarna. Vi är bra, men med honom tillbaka får vi ytterligare en dimension i linjespelet. Med lite flyt kan det röra sig om något som går snabbt, säger Rasmussen till Skånesport.

Om Kvick inte kommer tillbaka i tid kan det alltså bli aktuellt med en comeback för Mirsad Pecikoza. Mittsexan slutade efter förra säsongen och hur det är med formen är så klart osäkert.

LÄNK

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here