Klart: Två år till i Alingsås HK för Andreas Lang

Andreas Lang. Foto (arkiv): Michael Erichsen/Bildbyrån.

Sedan tidigare har Alingsås HK skrivit nytt kontrakt med Samuel Lindberg, Benjamin Helander och William Andersson Moberg. I ett pressmeddelande meddelar AHK att Andreas Lang har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.

Först meddelade AHK att kantspelarna Benjamin Helander och Samuel Lindberg stannar i klubben. Sedan kom nyheten att supertalangen William Andersson Moberg har skrivit nytt kontrakt – och nu meddelar alltså klubben att Andreas Lang har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.

– Jag trivs jättebra i både staden och i laget så jag ser fram emot många fler matcher i den blå tröjan. Jag känner att jag tagit stora kliv framåt under min tid här och har fått mycket förtroende och jag tycker att miljön här ger mig förutsättningar att fortsätta utvecklas, säger Andreas Lang i pressmeddelandet.

23-åringen kom till AHK från Ricoh/AIK inför förra säsongen och har tagit stora kliv i sin utveckling under årets säsong.

– Andreas har fått ett stort ansvar och visat att han klarar av det. Vi har haft en långsiktig plan tillsammans sedan han kom till oss och det är kul att se den utveckling han gjort. Han kommer att betyda mycket för oss resten av den här säsongen och kommande två säsonger, säger tränare Mikael Franzén i pressmeddelandet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here