KLART: Spelmotorn förlänger med IFK Kristianstad

Helge Freiman. Foto: IFK Kristianstad

IFK Kristianstad ger sina supportrar en riktigt fin helgpresent. Skåningarna har förlängt kontraktet med spelmotorn Helge Freiman. 

IFK Kristianstad har kommit överens med spelmotorn Helge Freiman om en förlängning av det nuvarande kontraktet. Det innebär att 25-åringen blir kvar i den skånska storklubben fram till 2020.

Som bekant kom Helge Freiman till IFK Kristianstad från GWD Minden inför den här säsongen. Det tog inte lång tid för honom att sätta ett ordentligt avtryck. I Handbollsligan har han gjort 29 mål och 24 assist under säsongsinledningen. Nu blir det alltså ytterligare ett par säsonger nere i Skåne.

– Det känns fantastiskt. Jag trivs väldigt bra i både staden och i klubben. Valet att förlänga med IFK var tämligen enkelt. Jag hade en del anbud från andra klubbar men jag är trivs så bra här och är glad att jag fick chansen till att förlänga mitt kontrakt med IFK Kristianstad, säger Helge Freiman till klubbens hemsida.

På söndag spelar IFK Kristianstad en tung match i Champions League, borta mot Wisla Plock. Om det blir seger där ser det plötsligt väldigt ljust ut för skåningarna i jakten på den där åtråvärda slutspelsplatsen.