KLART: Simon Örtelind stannar i Redbergslids IK

Simon Örtelind. Foto: Tommy Holl IBL

Det fortsätter att regna in positiva transfernyheter inom Handbollsligan. Nu står det klart att Simon Örtelind har skrivit på för två nya säsonger i Redbergslids IK.

Inför kvällens match mot OV Helsingborg i Handbollsligan kommer Redbergslids IK med riktigt glädjande nyheter för sina supportrar. Simon Örtelind har nämligen skrivit på ett nytt avtal med klubben och stannar kvar i 031-området fram till sommaren 2020.

Då Simon Örtelind spelat i klubben sedan han var 15 år är det en riktigt trevlig förlängning med en kulturbärare. Efter att ha gjort 52 mål under årets säsong har han dessutom visat sig vara en viktig nyckelspelare för laget.

– Det är mycket som skall stämma. Lagkamraterna, tränarna, klubborganisationen, kvalitet på träningarna och speltid är avgörande för att jag skall utvecklas och trivas med handbollen. Att kunna kombinera det med studier och lite tid med familj och vänner utanför handbollen gör att det blir perfekt. För mig erbjuder RIK den bästa helheten. Riktigt roligt att få möjlighet att fortsätta utvecklas i RIK, säger Simon Örtelind själv till klubbens hemsida.