Klart: OV Helsingborg värvar Löddelöfte

Albert Månsson. Foto: OV Helsingborg

OV Helsingborg bygger inte bara för att hålla sig kvar i Handbollsligan utan även för framtiden. Som ett led i det har klubben kontrakterat Albert Månsson från Lödde Vikings, något klubben berättar om i ett pressmeddelande.

Albert Månsson har haft en fin utveckling i Lödde Vikings och visat att han är ett spännande löfte i årgången 2002. Månsson har redan varit med på en del träningar i OV Helsingborg och nu har klubben skrivit kontrakt med honom.

– OV Helsingborg visade tidigt ett intresse för mig. Klubben erbjuder mig goda förutsättningar för utveckling. Att varje vecka få lov att träna med ett lag som spelar i Handbollsligan är värdefullt och kommer hjälpa mig att bli en bättre handbollsspelare, säger Albert Månsson och fortsätter:

– Jag är medveten om att steget till OV är stort och det kan komma att ta lite tid innan jag kan bidra till laget handbollsmässigt. Men OV är ett långsiktigt val och för min del kommer det handla om mycket hård träning för att nå dit jag vill, vilket är att hjälpa OV på vägen att etablera sig i Handbollsligan.