Klart: Nikolas Larsson lämnar IFK Kristianstad

Nikolas Larsson, IFK Kristianstad Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Han har varit med och tagit IFK Kristianstad till toppen inom svensk handboll. Nu väljer Nikolas Larsson att sluta som klubbchef i klubben, det skriver IFK Kristianstad i ett pressmeddelande.

ANNONS

Den 1 september i år slutar alltså Nikolas Larsson som klubbchef i IFK Kristianstad, en klubb han varit med om att ta till toppen inom svensk handboll och dessutom ut i Europa.

IFK Kristianstad har redan börjat rekryteringen av nytt folk till organisationen och före sommaren siktar man på att presentera en lösning.

– Det kommer att bli en utmaning att fylla luckan efter Nikolas som gjort ett stort jobb och förflyttat IFK Kristianstad till den position vi har idag. Jag har dock ett stort förtroende för den organisation vi har och kompletterat med en ny kraft kommer vi att fortsätta att utveckla föreningen framåt, säger IFK:s ordförande Johan Cosmo i pressmeddelandet.

-Mina 8 år i IFK Kristianstad har varit de roligaste i mitt yrkes-liv men nu är det dags för lite nya utmaningar. Jag hoppas ändå kunna hjälpa till i utkanten av föreningen även framöver. IFK är en del av mitt hjärta, säger Nikolas Larsson i pressmeddelandet.

LÄNK: Information från IFK Kristianstad

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here