Klart: IFK Skövde värvar två danskar

Jacob Larsen och Casper Ebbesen, IFK Skövde. Foto: IFK Skövde

IFK Skövde har gjort klart med två danska spelare vid namn Jacob Larsen och Casper Ebbesen. Båda spelarna kommer närmast från HC Midtjylland och har nu skrivit på för IFK Skövde, det berättar klubben i ett pressmeddelande.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Jag är väldigt glad och nöjd med att Jacob och Casper tagit steget från den danska till den svenska ligan och vårt blåvita lag, säger IFK Skövdes sportchef Ulf Nyström i pressmeddelandet.

Båda spelarna är 20 år gamla och förväntas kunna ta stor plats i IFK Skövde redan under den kommande säsongen. IFK Skövdes nye tränare Jonas Wille tränade spelarna i Midtjylland.

– Jag har valt Skövde eftersom det verkar vara en klubb med goda förutsättningar och har ett lag med god handbollskultur, säger Jacob Larsen i pressmeddelandet.

Larsen är vänsternia med Ebbesen spelar som vänstersexa. Ebbesen är en ovanlig kantspelare eftersom han är 2,02 lång.

– Att han är så lång skapar förutsättningar att verka in i banan från kanten och på så sätt ge en dimension till i vårt kantspel från vänster. Casper är ung och utvecklingsbar med en stor potential för framtiden. Det kommer att passa väldigt väl in i vårt lagbygge till nästa säsong, säger Ulf Nyström i pressmeddelandet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here