Klart: Herman Hugosson stannar i Ystads IF

Herman Hugosson, Ystads IF. Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN

Herman Hugosson har slitit hårt för att komma tillbaka efter tuffa skador. Nu belönas mittsexan med ett nytt ettårskontrakt med Ystads IF, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

– Jag har valt att skriva på för ytterligare ett år efter de senaste årens skadebekymmer. Det känns bra att klubben tror på mig trots min långa frånvaro och nu är jag sugen på att leverera återigen. YIF är och kommer alltid vara klubben i mitt hjärta och jag ser fram emot att kunna fortsätta bidra med mina styrkor både på och utanför plan, säger Herman Hugosson i pressmeddelandet.

Linjespelaren har verkligen fått kämpa för att komma tillbaka på handbollsplanen, men så är Hugosson också känd som en spelare som har inställningen som sin främsta attribut. Nästa säsong hoppas YIF att Hugosson ska hitta tillbaka till sitt gamla jag.

– Jag är väldigt glad över att Herman vill förlänga sitt avtal med oss. Det har varit en skadedrabbad Herman som kämpat och slitit för att komma tillbaka i gammal god form. Nu har axelskadan äntligen läkt ihop och med en hel sommar-träning där Herman i lugn och ro kan bygga upp sig så ser vi verkligen fram emot vad han kan uträtta på banan framöver, säger Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here