Klart: Gustav Skagerling spelar vidare i Alingsås

Gustav Skagerling, Alingsås HK Foto: JօRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN

Alingsås HK är tidigt ute och visar sin avsikt – Gustav Skagerling blir AHK-keeper även nästa spelår. – Vi har ett riktigt gott, sammansvetsat och härligt gäng och jag trivs verkligen bra här, säger han till klubbens hemsida.

Gisslet med hjärnskakning och andra skadeproblem har präglat en del av 26-åringens tidigare säsonger i kapacitetsklubben.

Comebacken under sommar och höst har gett mersmak. Nu vill Skagerling med moderklubb Tyresö Handboll ta ännu tryggare plats mellan stolparna.

Fortsättningen i klubben är ju säkrad över nästa säsong.

– Gustav har under den här och förra säsongen visat att han har någonting stort på gång. Vi är glada att han skriver på för ytterligare en säsong med oss och att vi tillsammans bygger en grupp som kan göra resultat denna och nästa säsong, säger tränaren Mikael Franzén till klubbens hemsida.

Gustav Skagerling blickar framåt och tar fasta på nuvarande form och känsla.

– Lagmässigt är vi inne i en fin period där många bidrar både på och utanför banan och nu ska vi bara hålla ihop spelet i de återstående matcherna innan ledigheten för att få ett så bra läge som möjligt inför vårsäsongen som jag hoppas blir lång och härlig, säger han till hemsidan.

Länk: Fortsättning i AHK för Skagerling