KLART: Dubbla förlängningar i IFK Skövde

Rasmus Wremer. Foto: Viktor Ljungström Viktorljungstrom.se

IFK Skövde meddelar på fredagen att klubben gjort klart med två tunga förlängningar inför framtiden. Rasmus Wremer och Adam Samuelsson har båda kritat på för klubben.

IFK Skövde fortsätter att få pusselbitarna på plats inför kommande säsong. På fredagen meddelade klubben i ett pressmeddelande att både Rasmus Wremer och Adam Samuelsson, två viktiga spelare i lagbygget, valt att förlänga sina kontrakt och stannar i klubben även kommande säsong.

– Det är mycket glädjande att Adam och Rasmus väljer att förlänga sina kontrakt med föreningen. Båda två är väldigt viktiga ambassadörer, inte bara för vårt A-lag utan också för hela våra verksamhet, säger Ulf Nyström, sportsligt ansvarig i IFK Skövde.

Rasmus Wremer har trots att han hunnit bli 36 år fortfarande motivation att fortsätta på elitnivå. Han har gjort 381 matcher och 1567 mål i IFK Skövde, vilket är mest någonsin i klubbens elithistoria. Adam Samuelsson har sju säsonger i IFK Skövde på sitt cv och siktar nu på minst två till.

Sedan tidigare har Jack Thurin, Christopher Hedberg och Kristian Svensson signerat kontrakt över nästa säsong med IFK Skövde. Marcus Holmén och Axel Franzén har redan giltiga kontrakt över säsongen 2018/2019.