Klart: Andreas Windahl till Guif

Andreas Windahl. Foto (arkiv): Jonathan Näckstrand/Bildbyrån.

Andreas Windahl lämnar AIK med omedelbar verkan och har istället skrivit på för Eskilstuna Guif, det skriver den allsvenska klubben på sin hemsida.

Windahl har tidigare gjort bra ifrån sig i Handbollsligan, men följde trots det med AIK ner i Allsvenskan. Dock skrevs det in i kontraktet att Windahl hade tillåtelse att lämna om en klubb från Handbollsligan hörde av sig.

Och när Guif var intresserade av att addera ytterligare en vänstersexa till laget gick det snabbt. Windahl flyttar därmed över direkt till Eskilstunaklubben.

– Det känns tråkigt att lämna ett gott gäng grabbar som jag önskar all lycka till under resten av säsongen och i framtiden. Sen vill jag bara säga att det är oerhört schysst att ni i AIK varit så förstående och medgörliga i detta. För mig är det värt mycket. Sen tycker jag också att ni gör ett väldigt stort jobb i AIK, och får dra ett tungt lass men gör det med bravur. Ni har något bra på gång i AIK, bara orka hålla i nu! Och självklart kommer vi ses i Solnahallen både i vår och framöver, skriver Windahl själv på hemsidan.

LÄNK: Andreas Windahl till GUIF

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here