Klart: Adam Lönn stannar i HK Malmö

Adam Löšnn, HK Malmšö Foto: Petter Arvidson, Bildbyrån

Adam Lönn har varit en av HK Malmös bästa spelare de senaste åren. Nu har vänsternian valt att förlänga sitt kontrakt med klubben i ytterligare två år.

ANNONS

Adam Lönn har varit en av Handbollsligans bästa tvåvägsspelare de senaste åren och har tagit stora kliv i sin utveckling den här säsongen. Nu har Lönn skrivit på för två nya säsonger med HK Malmö.

– Jätteviktigt! Adam är med sin kraftfulla spelstil, sitt skytte och solida försvarsspel en av ligans bästa tvåvägsspelare. Att säkerställa att vi har Adam kvar var jätteviktigt för oss, säger HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson.

HK Malmös tränare Stian Tönnesen är så klart nöjd över kontraktsförlängningen.

– Jag är verkligen jätteglad att Adam stannar kvar och att jag fortsatt får jobba med hans utveckling. Han ger alltid 100% och du vet alltid vad du får. Han är en väldigt komplett tvåvägsspelare, en central del i vårt effektiva försvarsspel och därmed en viktig del i vårt lagbygge, säger Stian.

Huvudpersonen själv säger så här:

– Att stanna kvar i Malmö känns helt rätt. Malmö är numera ”hemma” för mig och det är både tryggt och bra att spela här. Jag gillar klubben och att vi tillsammans tar nya steg hela tiden. Jag gillar framtidstron som finns i HK Malmö, säger Adam Lönn efter sin kontraktssignering.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here