Jonatan Wilthorn följer med OV Helsingborg till Handbollsligan

Jonatan Wilthorn. Foto: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån.

OV Helsingborg fortsätter förberedelserna för comebacken i högsta serien. Nyss genom att säkra upp i de bakre leden. Jonatan Wilthorn behåller platsen i OV:s försvarslinje till hösten, när klubben kommunicerar ett förlängt kontrakt.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Wilthorn har drivit utvecklingen som profil och behållit den gröna tröjan på under färden ner och upp mellan divisionerna de senaste åren.

– Ny tränare med fokus på starkt försvar som grund delar jag till 100 % och OV:s styrkor den gångna säsongens med försvar, kontringar och skytte visade ännu en gång vägen, säger han i ett pressmeddelande.

Med Wilthorns horisont, mittlåset väntar trots allt en del förändringar från försäsongen och framåt. Men 25-åringen står kvar i försvarscentrum och borgar för kontinuiteten.

– Vi är oerhört glada för att Jonatan förlänger med OV över ytterligare minst en säsong. ”Willy” klassas som en av seriens bästa försvarsspelare och med hans förlängning säkerställer vi en stabil grund att stå på försvarsmässigt. Han har under några säsonger växt ut till en bjässe bakåt och med Jonatan tillsammans med nye Anton Månsson kommer vi förhoppningsvis att få ett mittblock som blir riktigt svårt för motståndarna att tränga sig igenom, säger Dennis Pettersson från OV Herrs sportgrupp i pressutskicket.

Länk: Wilthorn fortsätter i OV

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here