Johan Nilsson ångar på i Hammarby

Johan Nilsson. Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån.

Johan Nilsson har följt med Hammarby både ner och upp utan att ge upp hoppet i grönvitt. Efter mer än ett decennium på högersidan i hans självklara lag blir det två år till med start i Handbollsligan till hösten.

– Jag har varit i den här fantastiska klubben länge och vill gärna bidra till att göra den till ett stabilt Handbollsligalag igen, säger Nilsson till Hammarbys hemsida.

Nilsson hittade till Hammarby från Huddinge HK utan några mellanstationer på vägen. Även med 29-åringens perspektiv räcker den gångna säsongen med avancemang långt.

– För egen del är jag på det stora hela nöjd med min säsong, tror jag hamnar tvåa den interna skytteligan och känner att jag fortfarande utvecklas i mitt försvarsspel, fortsätter han strax efter förlängningen.

Kantspelaren är också medveten om att Hammarby får ett annat utgångsläge under nästa säsong.

– Eftersom allsvenska lag brukar ha det tufft första året i Handbollsligan när de kommer upp så lär det vara just tufft. Att hamna i ingenmansland vore en bra bedrift, men samtidigt vore det väldigt roligt att spela slutspel igen, säger Nilsson till klubbens hemsida.

Länk: Trotjänaren Nilsson fortsätter i grönvitt