Janne Ekman inför kvällens match: ”Vi har haft det tufft mot Malmö”

Janne Ekman, Eskilstuna Guif. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN

Eskilstuna Guif välkomnar HK Malmö på fredagskvällen och huvudtränaren Janne Ekman är medveten om att det är en tuff uppgift som väntar.

Klockan 19:00 är det avkast i fredagskvällens möte mellan Eskilstuna Guif och HK Malmö i Handbollsligan. Inför matchen skiljer det nio poäng mellan lagen i tabellen och ser vi till hela säsongen har HK Malmö kanske varit det tydligaste utropstecknet i förhållande till förväntningarna.

Därför är Eskilstuna Guifs huvudtränare Janne Ekman mycket väl medveten om att det väntar en väldigt tuff match på fredagskvällen.

– Det är inspirerade att spela mot Malmö. De har gjort en väldigt bra säsong så här långt och stått för flera bra insatser. Det är klart att det blir en tuff uppgift för oss. Vi har haft tufft mot Malmö de senaste åren och inte fått med oss så många poäng, säger Eskilstuna Guifs tränare Janne Ekman till klubbens hemsida.

– De har många duktiga spelare och kommer med hög fart och stor tyngd i anfallsspelet, men även i andrafasspelet. Det blir en kamp i sig att orka stå emot det i vårt försvarsspel.

Här kan du se hela fredagens tablå.

Matchcenter: Handbollsligan