IFK Kristianstads sportchef: ”Ingen spelare i världen kan ersätta Albin”

Foto: IFK Kristianstad

Under tisdagen blev det klart att IFK Kristianstad värvar den isländske talangen Teitur Örn Einarsson inför nästa säsong. Han har väldigt stora skor att fylla om vi ska tro klubbens sportchef.

ANNONS

Albin Lagergren har haft ännu en fantastisk säsong och har nu etablerat sig som det starkaste alternativet på högernio i det svenska landslaget. Efter den här säsongen lämnar han IFK Kristianstad, som under tisdagen gjorde klart med islänningen Teitur Örn Einarsson som hans ersättare.

Klubbens sportchef, Jesper Larsson, medger att det är väldigt stora skor som den isländske talangen har att fylla i laget. Att jämföra spelarna vill han helst därför undvika att göra.

– Det där är farligt. Det är ingen spelare i världen som kan ersätta Albin. Han har unika egenskaper och det har Teitur också, fast inte samma egenskaper, säger Jesper Larsson till Kristianstadsbladet.

IFK Kristianstad ser, trots den stora spelaromsättningen, ut att bygga en stark trupp även inför nästa säsong. Sportchefen poängterar att det här inte behöver vara den sista förstärkningen.

– Men vi spikar aldrig truppen. Vi är alltid intresserade om något väldigt intressant skulle dyka upp, avslutar han.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here