IFK Kristianstad till Tyskland – för att vända negativ trend

Kristianstad Champions League IFK Kristianstad-Rhein-Neckar Löwen Löwen vann 16 Rafael Baena Gonzalez Foto Tommy Holl IBL/AOP

IFK Kristianstads start på försäsongen har varit allt annat än bra. På onsdagsförmiddagen åker man till Tyskland för träningsläger där man hoppas vända den negativa trenden.

ANNONS

– Vi har inte visat någonting i de andra träningsmatcherna, men det är dags för det nu, säger Gunnar Steinn Jónsson till Kristianstadsbladet. 

För den isländske landslagsmannen är det andra säsongen i IFK Kristianstad. Men försäsongen har, på grund av en ögonskada, varit jobbig så här långt.

– Min syn på högerögat blev bara värre och värre och till slut var jag tvungen att söka läkarhjälp.För tio år sedan hade det kunnat gå illa sa de till mig, men nu kunde de fixa till det, säger Steinn Jónsson, som hoppas laget kan spela bättre än man gjort i de första träningsmatcherna.

– Vi har inte kommit upp i någon nivå alls, vi har trott lite att det ska gå av sig självt. Men nu tror jag att vi kommer att leverera på en bättre nivå.

IFK kommer att spela i Heide Cup tillsammans med fem andra lag. Första matchen spelas mot tyska Wetzlar (med IFK-bekantingarna Anton Lindskog och Kristian Björnsen i laget), men efter det är det oklart vilka man ställs mot.

De andra lagen i turneringen är SC DHfk Leipzig, MHB Montpellier, HSV Hamburg och Kadetten Schaffhausen.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here