Hugoson: ”Fått möjlighet att göra det jag är bäst på”

Charles Hugoson, Hallby Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN

Hallby har fått en tuff start på säsongen i Handbollsligan, men en som verkligen har imponerat är Charles Hugoson. I en intervju med Handbollsligan.se berättar högersexan varför det har gått bra för honom.

– Jag har fått möjlighet att göra det jag är bäst på. Jag har fått kontrat och utmanat försvarsspelarna. Men jag känner att jag har mer att ge än det jag visat hittills, säger Hugoson till Handbollsligan.se.

Högersexan leder den interna skytteligan i Hallby och ligger trea i högersexornas egna skytteliga i Handbollsligan. Där har 24-åringen endast Jim Andersson från Ystads IF och Hampus Olsson från onsdagens motståndare HK Malmö framför sig. Kvällens match lär bli  en tuff sådan för Hugoson och hans lagkamrater.

– Först och främst måste vårt spel klaffa ganska felfritt. Vi måste få tag på dem bakåt. Sen hoppas vi att de inte är hundra procent laddade på just den här matchen. De har en viktig Europamatch framöver. Till sist hoppas jag att publiken hjälper till och skapar stämning, säger Hugoson till Handbollsligan.se.

Kvällens match blir samtidigt en intressant brödrakamp mellan Jesper Östlund på tränarbänken i Hallby och Viktor Östlund på vänsternio i HK Malmö. Matchen har avkast 19:00.

LÄNK: CHARLES HUGOSON: ”VI SKA FÖRSÖKA GÖRA NÅGOT LIKNANDE”