HK Varberg inleder samarbete med Staffan Olsson

Staffan Olsson och Hasse Karlsson. Foto: HK Varberg

HK Varberg har gjort klart med ett minst sagt meriterat nyförvärv till deras organisation. Staffan Olsson förstärker ledarstaben kring elitverksamheten, det skriver HK Varberg i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att jobba med HK Varberg och Hasse Karlsson samt att bidra och skapa de bästa förutsättningar för att nå nästa steg i utvecklingen och uppnå nya sportsliga framgångar. Jag har fått en väldigt positiv bild av HK Varberg som förening, som med små medel har kunnat ta stora steg inom svensk handboll. När möjligheten dök upp blev jag intresserad och ser nu framemot att kunna bidra med min kunskap och erfarenhet, säger Staffan Olsson i pressmeddelandet.

Staffan Olsson behöver inte någon närmare presentation, vi nöjer oss istället med att berätta att hans roll inom HK Varberg blir spelarnas individuella utveckling.

– Vi är givetvis väldigt stolta och glada över att Staffan kommer vara en del av vår elitsatsning inom HK Varberg, han kommer att tillföra mycket kunskap och erfarenhet till hela vår förening, säger Kent Carlson, elitansvarig HK Varberg, i pressmeddelandet.