Hansson lämnar Anderstorp – klar för OV Helsingborg

Sebastian Hansson. Foto: Anderstorps SK

OV Helsingborg fortsätter att rusta inför comebacken i Handbollsligan. Nu har klubben gjort klart med Sebastian Hansson från Anderstorps SK.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

De två senaste säsongerna har Sebastian Hansson representerat Anderstorps SK och vänstersexan har varit en stabil målskytt rakt igenom. Den senaste säsongen gjorde 26-åringen 110 mål i Allsvenskan och med det slutade han tvåa i den interna skytteligan. Nu flyttar Hansson till OV Helsingborg där han kommer att ersätta Mattias Meltzer.

– Vi har haft ögonen på Sebastian under en period där speciellt hans mångsidighet fångat vårt intresse. Han har spetskvalitéer i fråga om både längd och fysik men även ett väl etablerat målsinne, säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr, i ett pressmeddelande.

Sebastian Hansson har skrivit på ett tvåårskontrakt med OV Helsingborg och kommer att dela på ansvaret på vänstersex tillsammans med Emil Lindkvist.

– Jag har alltid haft som målsättning att spela i Sveriges högsta serie och ser fram emot att förverkliga denna min dröm tillsammans med OV Helsingborg. Föreningen har gjort ett väldigt professionellt intryck från första kontakt och jag upplever att klubben med stabil organisation och höga ambitioner har avancerat till Handbollsligan för att stanna, säger Sebastian Hansson.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here