Hanisch lämnar IFK Kristianstad trots allt – tyskproffset ersätter?

Richard Hanisch. Foto: IFK Kristianstad

Det ryktades på håll att Richard Hanisch skulle stanna hos mästarlaget efter en stark slutspurt. Så blir det inte.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Mittnian får inte förlängt kontrakt med IFK trots den fina avslutningen. Istället tackades han av tillsammans med Simic och Tollbring under guldfesten, rapporterar Kristianstadsbladet.

Nu letar IFK efter en ersättare som man menar kan presenteras när som helst. Sportchef Jesper Larsson säger till Kristianstadsbladet att han inte kan ge några namn men att en eller två nya spelare är på väg in, att man söker en tvåvägsspelare och att det inte behöver vara en svensk spelare.

Han avslutar med att säga att man gärna skulle haft klart med alla namn men att till exempel Bundesliga fortfarande håller på och spelar. Det är även där man spekulerar att nästa nyförvärv kommer komma ifrån.

Ex-guifaren Helge Freiman passar profilen och orangea fåglar har tidigare kvittrat att Minden-proffset är ett hett namn för IFK.

I dagarna får vi säkert reda på mer.

2 Kommentarer

  1. Hanisch gjorde ett bra slutspel,synd att han lämnar! Tollbring blir ett bra nyförvärv till RNL,och Simic där förlorar Handbollsligan den största profilen,annars så blir väl mästarna lika bra nästa år,jag såg inte en enda av AHK spelarna som hade platsat i IFK!

  2. Att se Ola Lindgrens timeouter i jämförelse med andra coacher,det är som att se en professor mot en hejarklacksledare!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here